Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WebMasters - Projekt Portfolia

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez obrazy, ale musisz zainwestować w grafika, który Ci wykona layout bo to co przedstawiłeś nie zachęca do skorzystania z twoich umiejętności. :P

Portfolio powinno przykuwać wzrok, być estetyczne i powodować zainteresowanie potencjalnego klienta.

Opublikowano

Dokładnie. Taki layout, skromny, to ktoś ci może już od 200 zł wykonać. Widziałam wcześniejsze projekty i wierz mi, że jeżeli chcesz zarabiać na swoich umiejętnościach i tworzyć portfolio, to jak w każdym biznesie najpierw musisz wyłożyć trochę kasy by się zareklamować.

I nie rozumiem czemu taki wysoki jest i ciągnie się jeszcze paręnaście ładnych px, skoro stopka jest wyżej ;x

Opublikowano

Ja wiem że moje projekty nie wzbudzają podziwu, bo naprawdę jest ciężko stworzyć coś co by dogodziło ludziom szczególnie na tym forum.

Dodałem taki tekst na tym ss żeby można było zobaczyć jak wygląda z nim szablon, nie sądziłem że możecie wziąć go na poważnie :)

Swoją drogą za mało jeszcze umiem żeby zarabiać, ale trochę jangóf tzn. money by się przydało :D

Opublikowano

Moneye nie potrzebne skoro znasz dobrych ludzi , którzy Ci pomogą to ogarnąć.

Wystarczy popytać.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano
Ja wiem że moje projekty nie wzbudzają podziwu, bo naprawdę jest ciężko stworzyć coś co by dogodziło ludziom szczególnie na tym forum.

To nie jest hejting, czy też wytknięcie Tobie błędów, bym się lepiej poczuła, tylko doświadczenie :) Ja zarabiam na projektach i wiem, co przykuwa uwagę osób, które wchodzą na strony. W internecie jest mnóstwo poradników, jak stworzyć dobry Layout, bez wielkich umiejętności, wystarczy poszukać oraz się na czymś po wzorować.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...